Düzağaç Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan kabul görmüş okuloncesi programlarını okulumuzda uygulayarak sorgulayan, degerlendiren, araştıran, mili ve manevi değerlerine sahip çıkan paylaşan , her bireyin farklı yeteneklere sahip olduğunu ve bu yeteneklerini keşfedip geliştirmeK gerektiğini içselleştiren bireyler yetiştirmek icin ögrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz icin örnek olmak.

Misyon: Biz Düzağaç Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişmlerini saglamak, yaparak yaşayarak ögrenme ortamları oluşturmak, saygı,sevgi,işbirligi,sorumluluk,yardımlaşma paylaşma,gibi davranışlar kazandırarak Atatürk ,bayrak,millet,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi degerlere baglı kendine güvenen,cevresiyle iyi iletisim kurabilen,dürüst,ilkeli, cagdaş,hak ve sorumluluklari bilen kültü rel çeşitlilik icinde hoşgorulu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08:00-13:00 Öğlen: 13:00-18:00