WATER İS LİFE  E- TWİNNİNG PROJESİ

WATER İS LİFE E- TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinde Merve Özcan WATER İS LİFE e twinning projesi üyelerindendir. Projemizin adı Su Hayattır ve en önemli amacı okul öncesi çocuklarına suyun önemini kazandırmak. Su, canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan, dünya üzerindeki en mucizevi maddedir. Yaşamımızın her alanında suyu kullanıyoruz ve su kaynaklarımız yok olmaya başladı. Suyumuza sahip çıkmak ve farkındalık kazandırmak için bu projeyi başlattık. Tüm dünya ülkelerinde de su tasarrufu konusunda çalışmalar yapıyorlar. Bizlerde eğitimciler olarak Water is life e twinning projesi kapsamında önce çocuklarımıza sonra veli ve çevremize ulamayı hedefliyoruz. Suyun yok oluyor sahip çık sloganıyla çeşitli etkinliklerimizi çocuklarımızla yapıcaz ve onlara farkındalık kazandırmaya çalışacağız.

04.05.2023 200

04-05-2023